De wijk verbinden om zo gemak

en efficiëntie te creëren

en daarmee het dagelijks leven leuker te maken!

De wijk verbinden om zo gemak

en efficiëntie te creëren

en daarmee het dagelijks leven leuker te maken!

Met ViaTim willen wij de wijk verbinden om zo gemak en efficiëntie te creëren en daarmee het dagelijks leven leuker te maken. Dit doen wij met ons netwerk van ViaTim Punten. Een ViaTim Punt is een buurtgenoot die overdag thuis is en klaar wil staan voor zijn/haar wijk. Wij geloven dat het ontvangen van je pakket veel gemakkelijker en leuker kan zijn. Buiten het bieden van gemak en efficiëntie willen wij op verschillende vlakken een positieve impact op onze samenleving hebben. Wij willen mensen in de wijk verbinden, een beter milieu realiseren en een breder toekomstperspectief bieden voor onze punten.

Meer verbinding

Wij geloven dat wanneer wij mensen met elkaar verbinden, wij gemak en efficiëntie kunnen creëren. Deze zin stuurt alles wat wij doen en laten. Onze missie gaat verder dan het gemakkelijker maken van pakketbezorging.

Minder CO2

We willen het voor iedereen leuker maken. Met steeds meer pakketbussen door de straat wordt de wijk er niet beter op. Met onze missie verminderen we de CO2-uitstoot en dragen we bij aan een betere wereld.

Meer kansen

Wij willen meer kansen, mogelijkheden en verbinding voor iedereen. Door mensen meer te verbinden met de wereld om hen heen hopen wij dat ze meer voor zichzelf, hun buurt en de maatschappij kunnen betekenen.

Pakketje gemist?

Een groeiend probleem

Maar liefst 40% van de ontvangers is niet thuis als het pakket bezorgd wordt. Bovendien vinden steeds meer mensen het vervelend pakketten aan te nemen voor de buren of af te moeten halen. En dat probleem groeit. Intussen rijden al dagelijks 13 pakketbussen door elke straat. De wijk slibt steeds verder dicht. Wie pakt de handschoen op, staat er graag klaar voor de wijk en verbindt de buurt?

ViaTim verbindt de wijk

en creëert zo gemak en efficiëntie

‘ViaTim is begonnen vanuit mijn frustratie dat pakketjes bezorgd worden op het moment dat je niet thuis bent. Intussen is het een groeiend netwerk van ViaTim Punten, buurtgenoten die klaarstaan voor de wijk en pakketjes ontvangen en bezorgen op het moment dat het echt uitkomt. Vanaf 2016 in de weer met maar één ambitie: met elkaar het leven een beetje leuker en makkelijker maken.

Wij geloven dat wanneer wij mensen met elkaar verbinden, wij gemak en efficiëntie kunnen creëren. Met ons netwerk ViaTim Punten bieden we simpele diensten aan vanuit de wijk, voor de wijk. Sinds 2016 zijn we gegroeid tot 5.000 pakketten per dag, 500 ViaTim Punten en mogen we onze diensten leveren voor fantastische partijen als DPD, DHL, Red je Pakketje, Fietskoeriers en Budbee.

Michiel Nieuwkerk, oprichter